Levering & Betaling - købsbetingelser 

 
Når du som kunde handler hos os via vores hjemmeside har du ikke mulighed for at betale online. Men du kan kontakte os via mail eller telefon omkring den ønskede vare. Og betale via bankoverførsel til vores bank eller med mobilpay. Oplysningerne kan vi maile til dig eller du kan indhente oplysninger her nedenfor.

Du er også velkommen i butikken, hvor du kan betale med alle betalingskort og Mobilpay til 15290.

Vi fragter gerne dine varer mod betaling. Beløbet for fragten afhænger af hvilken vare der ønskes leveret, samt hvortil.

Vi anvender fragtfirmaer, post nord, og levere også selv.

Ved eksport til udlandet af møbler og øvrige vare er vi også behjælpelige med dette efter aftale.

Du har som kunde altid ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage. Hvis du fortryder købet af varen som er købt via vores netbutik. Du kan ikke returnere dele af dit netkøb medmindre andet aftales. Hvis du ønsker at fortryde dit netkøb skal du skriftligt via mail eller brev sendt med posten, samt medsende kopi af faktura. Leveringsomkostningerne vil ikke blive tilbagebetalt medmindre andet er aftalt. Er varen købt I butikken, kan du returnere varen ved fremvisning af faktura. Du kan ligeledes her kun fortryde hele købet medmindre andet aftales. 

Medmindre andet er aftalt giver vi ikke pengene retur for vare der er købt i butikken, men tilbyder bytte til anden vare eller udstedelse af tilgodebevis, som kan anvendes indenfor 1 år.

Gavekort til Osted Antik og udstedt af Osted Antik er gældende 1 år 

Gavekort udstedt af Scalepoint via din forsikring er gældende i 3 år

Du har som kunde ret til ifølge købeloven, at reklamere over en vare i op til 2 år efter købet. Dog gør vi opmærksom på, at der er tale om køb af brugte og antikke varer, og at der ikke er tale om nye varer. Der kan derfor forekomme brugsslid og varierende holdbarhed af de enkelte varer.

Når du som kunde handler hos os eller får repareret/ restaureret eller genleveret effekter sikrer vi dig som kunde, i form af opretholdelse af vores tavshedspligt, dine personfølsomme oplysninger, samt opbevarer din sag forsvarligt.

Sager i forbindelse med genlevering gemmer vi 1 år efter sagen er afsluttet.

Sager i forbindelse med reparation af møbler destrueres/ makuleres efter sagen er afsluttet.

I tillæg til ovenstående gør vi vores kunder opmærksom på, at pr. den 25.5.2018 har Osted Antik skærpet opmærksomheden og håndteringen af personoplysninger, som oplyses os i forbindelse med håndtering af indkomne sager, og ved salg i vores butik. Dette i henhold til lovens nye bestemmelser herfor.

De informationer vi bliver oplyst af kunden selv eller tredjepart, vores samarbejdspartnere fx forsikringsselskaber, skadeservicefirmaer og andre, herunder personfølsomme oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, email og andet opbevares og anvendes kun i forbindelse med udførsel af indeværende reparationsopgave, sølvvurdering, salg etc.

Ønsker du ikke som kunde at disse oplysninger gemmes bedes du give Osted Antik & Design besked om dette skriftligt eller personligt.

Osted Antik & Design sender ikke nyhedsbreve og reklame ud til vores kunder medmindre dette ønskes. Ønsker du nyheder sendt til dig personligt skal dette oplyses os personligt, da vi ikke er i besiddelse af en mailingliste.

Osted Antik & Design sender nyheder ud via Facebook og instagram til kunder der har tilmeldt sig. De oplysninger kunderne medgiver Osted Antik & Design via disse medier kan slettes af kunden selv.

Skulle du have spørgsmål vedr. den nye persondataforordning og Osted Antik & Designs håndtering af denne er du meget velkommen til at rette henvendelse til Nicole Johnsen - nicole@osted-antik.dk

 
Sager i forbindelse med genlevering gemmer vi 1 år efter sagen er afsluttet.

Vi tilbyder afhentning og levering af dine skadede møbler.

Vi er medlem af Kunst, Antik og Designringen KAD - For yderligere betingelser for køb og handel med antikviteter henvises til www.antikringen.dk

Har du spørgsmål til ovenstående eller har du spørgsmål vedr. din sag her hos os.
Er du altid velkommen til at maile til nicole@osted-antik.dk

 

Vores Bankoplysninger:

Nordea Bank

Algade 14
4000 Roskilde

Danmark

 

Telefon  + 45 70 33 33 33

 

SE NR : 52 95 56 53

 

Reg : 2280 konto : 2551383817

 

Iban : DK 2220002551383817

 

Swift: NDEADKKK
 
Kontonummer er tilknyttet Steven Johnsen / (Osted Antik & Design v/ Steven Johnsen)

 

Vi har et stort udvalg i møbler,- lamper,- sølv og porcelæn. Kom og se vores store udstilling.
Åbent: Mandag - Fredag 10.00 - 16.00. Week-end efter aftale. 5.000 M2 udstilling. info@osted-antik.dk