Om os
 

Osted Antik & Design v/ Steven Johnsen har handlet med antikviteter i mere end 25 år.

Steven Johnsen er ejer og Direktør i Osted Antik & Design. Steven er uddannet møbelsnedker og har siden 1988 restaureret og repareret antikke møbler, samt købt og handlet med antikviteter.

Gennem de senere år er Osted Antik & Design udvidet, og vi handler nu også med Dansk Design.

Derudover har Osted Antik & Design indgået et samarbejde med en række af de Danske forsikringsselskaber i Danmark, samt Skadeservice firmaer, hvor vi samarbejder om at løse opgaver indenfor tyveri, vand –og brandskade m.m. Herunder genleveringer af eksempelvis sølv, smykker, lamper, porcelæn og møbler, samt reparation af skadet møbler.

Vi varetager også vurderinger af stjålne eller skadet effekter.

Vi har i 2013 indgået en samarbejdsaftale med firmaet Scalepoint, som tilbyder udstedelse af gavekort til Osted Antik & Design i forbindelse med genleveringer af stjålne, mistet eller skadet effekter. Købsbeviset gør det nemt for forsikringstager at handle, samt finde de varer der ønskes genanskaffet.

Udover at være butik og værksted løses der mange forskelligartede opgaver, og derfor er vi et team bestående af 9 fastansatte, samt en række af eksterne fagspecifikke samarbejdspartnere, der i det daglige hjælper med at løse de opgaver vi får ind.

Steven Johnsen er møbelsnedker og Direktør – Steven tager gerne ud i forbindelse med skader og besigtiger/ vurdere eller giver en reparationspris/ tilbud.

Derudover er vi er 4 på kontoret, samt 5 møbelsnedkere på værkstedet og 2 vognmænd/lagermedarbejdere.
Osted Antik & Design er medlem af Kunst, Antik og Design Ringen KAD.
Vi har et stort udvalg i møbler,- lamper,- sølv og porcelæn. Kom og se vores store udstilling.
Åbent: Mandag - Fredag 10.00 - 16.00. Week-end efter aftale. 5.000 M2 udstilling. info@osted-antik.dk